GEBERIT GROUP

In de badkamerserie Citterio combineert de designer Antonio Citterio puristische en natuurlijke designelementen met elkaar in een fascinerend en onmiskenbaar Italiaans design. Geometrisch heldere contouren en organische, zachte rondingen worden een geheel. Hoogwaardige, innovatieve materialen creëren spannende contrasten. Citterio geeft de ruimte op een sobere, tijdloos elegante manier karakter.

Italiaans design, sober en tijdloos elegant. Geometrisch helder en organisch zachte rondingen. Esthetische wastafelvormen in symmetrische en asymmetrische uitvoeringen.

Hoogwaardige, geïntegreerde keramische afvoerplug voor de wastafels. Wastafels met gepatenteerd Clou-systeem of overloop. Bijzonder aflegplateau voor de wastafels.

Licht lopende zelfsluitende meubelladen. Asymmetrische eenheid van wastafelonderkast en zijelement met extra opbergruimte. Hoge kast met glasfront of open vakken en spiegel. WC en bidet met wand- of vloermontage en verborgen bevestigingssysteem.

Wastafelonderkasten met houtstructuur en glasfront in een bijpassende gekleurde metalen omlijsting. Wastafelonderkasten optioneel te plaatsen met meubelpoten. Hoogwaardig glasplateau in de kleur van de wastafelonderkast voor opzetwastafels.

Lichtspiegelelementen in verschillende afmetingen, met opbergruimte aan de zijkant bij de afmeting van 1350 mm breed. Spiegelomlijsting en meubels in dezelfde houtstructuur. Optioneel met onderhoudsvriendelijke KeraTect® glazuurlaag, met 30 jaar garantie op blijvende gladheid van het keramiek.

Downloads

Voor een ​​optimale ondersteuning bij het ontwerpen van uw badkamer, bieden we in onze productdatabase technische gegevens, tekeningen en productbeschrijvingen. Hier vindt u ook een compleet overzicht van alle Keramag Design producten.

Productdatabase en technische gegevens