GEBERIT GROUP

De badkamerserie myDay is de verwezenlijking van de wens om een zachte, natuurlijke esthetiek vol welbehagen te ontwikkelen. Een rustpunt in het hectische dagelijkse leven en een waarborg van het welzijn. Licht en ongecompliceerd. Met een design waarin ruime radiussen en vloeiende vormen de boventoon voeren, brengt myDay een natuurlijke, uitermate elegante lichtheid in de badkamer. En biedt qua inrichting tegelijk maximaal de ruimte aan persoonlijke voorkeuren.

Vloeiende, elegante vormen voor een omgeving met natuurlijke lichtheid. Markant keramiekdesign: zachte rondingen met ruime radiussen. Grote variatie aan wastafels: enkele, dubbele en inbouwwastafels. Royaal uitgevoerde afvoerpluggen met edele chromen rand voor wastafel, bidet en bad. Verschillende indelingssystemen in de wastafelonderkasten.

Hoogwaardig glasplateau bij de asymmetrische wastafelonderkast. Soepel lopende zelfsluitende meubelladen. WC en bidet met grotere afstand tot de vloer en verborgen bevestigingssysteem. Optisch bijzonder mooie aansluiting van de closetzitting op het keramiek, optioneel verkrijgbaar met softclosing mechanisme.

Wastafels en bidet met gepatenteerd Clou-systeem of overloop. Originele opbergtas in de deur van de hoge kast. Variabel in te delen glazen legplanken in de hoge kast. Royaal bad in het karakteristieke vloeiende design van de serie.

Lichtspiegelelementen eveneens met ruime radiussen en omlijstende lichtband. Oplossing voor de toiletruimte in het lichte, bijzondere myDay-design. Optioneel met onderhoudsvriendelijke KeraTect® glazuurlaag, met 30 jaar garantie op blijvende gladheid van het keramiek.

Downloads

Voor een ​​optimale ondersteuning bij het ontwerpen van uw badkamer, bieden we in onze productdatabase technische gegevens, tekeningen en productbeschrijvingen. Hier vindt u ook een compleet overzicht van alle Keramag Design producten.

Productdatabase en technische gegevens