GEBERIT GROUP

Met Preciosa II heeft Bernd Brohammer een badkamerserie gecreëerd met een consequent gereduceerde vormentaal. Want heldere structuren maken het leven minder gecompliceerd. Rechthoek en cirkel in een grafisch pure verbinding. Preciosa II belichaamt helderheid en precisie met de uitdrukkingskracht van een esthetisch sobere vorm. Pure geometrie voor architectonisch exacte ruimteconcepten.

Pure geometrie voor architectonisch heldere ruimteconcepten. Wastafels van 600 en 900 mm breed.Nauwkeurig in verstek verwerkt meubilair.

Soepel lopende zelfsluitende meubelladen met praktisch indelingssysteem. Handdoekhouders voor wastafels en fonteinen, aan de zij- of voorkant te monteren. Verchroomde meubelgrepen, in de voor deze serie zo typerende ronde vorm.

Lichtspiegelelementen in bijzondere combinatie van een rechthoekig spiegeloppervlak en cirkelvormig lichtelelement. WC en bidet met grotere afstand tot de vloer. Innovatieve WC-bevestiging voor volmaakt gladde keramische oppervlakken.

Optioneel met onderhoudsvriendelijke KeraTect® glazuurlaag, met 30 jaar garantie op blijvende gladheid van het keramiek.

Downloads

Voor een ​​optimale ondersteuning bij het ontwerpen van uw badkamer, bieden we in onze productdatabase technische gegevens, tekeningen en productbeschrijvingen. Hier vindt u ook een compleet overzicht van alle Keramag Design producten.

Productdatabase en technische gegevens