GEBERIT GROUP

De badkamerserie Silk biedt veel extra comfort en is een oase van rust in een drukke wereld. Effectief vormgegeven zonder opdringerig te worden, combineert Silk de charme van een elegante, spannende vorm met exclusief, tot in de puntjes uitgewerkt comfort. Perfect voor badkamers die hoge eisen stellen aan welbehagen.

Elegantie en exclusief comfort, veeleisend en bijzonder. Wastafels tot 1200 mm breed, met asymmetrische opzetwastafels en fonteinen Meubilair in hoogwaardig houtfineer en hoogglans wit. Wastafelbladen met rondom lopende, elegant terugvallende blende.

Hoogwaardig verchroomde handdoekhouders, ook als handgreep aan de wand en met speciaal planchet in de douche te gebruiken. Soepel lopende zelfsluitende meubelladen en flexibele indeling. Halfhoge zijkast. Grote binnenspiegel en lichtlijst in de hoge kast.

Opklapbare make-up module met kantelbare spiegel en verlichting. In de hoogte verstelbare hocker met zacht kussen en geïntegreerde bergruimte. Royaal bad met nekkussen, dat als hoofdsteun kan worden opgezet.

Lichtspiegelelementen met spiegelverwarming en sfeervolle afwisseling van de lichtkleur, verkrijgbaar in drie afmetingen. WC‘s en bidet met 30 mm hogere zitpositie om gemakkelijk op te staan en met grotere afstand tot de vloer. Closetzitting met softclosing mechanisme. Verborgen bevestigingssysteem voor volmaakt gladde keramische oppervlakken. Optioneel met onderhoudsvriendelijke KeraTect® glazuurlaag, met 30 jaar garantie op blijvende gladheid van het keramiek.

Downloads

Voor een ​​optimale ondersteuning bij het ontwerpen van uw badkamer, bieden we in onze productdatabase technische gegevens, tekeningen en productbeschrijvingen. Hier vindt u ook een compleet overzicht van alle Keramag Design producten.

Productdatabase en technische gegevens