GEBERIT GROUP

Antonio Citterio

is één van de meest gerenommeerde Italiaanse architecten en designers. Zijn objecten, interieurs en architectuur kenmerken zich door een elegante vormentaal.

Strak en uitermate functioneel. Veel van zijn productontwerpen zijn bekroond met belangrijke internationale onderscheidingen, worden tentoongesteld in het Museum of Modern Art en zijn permanent te zien in het Centre Pompidou in Parijs. Successen die zijn gevoel voor moderne, bijzondere vormgeving bewijzen.

Ontdek "Citterio" ontworpen door Antonio Citterio met Sergio Brioschi.

Bernd Brohammer

is bij Keramag en internationaal binnen de hele Sanitec Groep werkzaam als product- en industrieel designer.

Goed design betekent voor hem een hoge mate van esthetiek met optimale functionaliteit vanuit producttechnisch oogpunt. Zijn ontwerpen zijn bijzonder succesvol op de markt en laten zien dat hij over het talent beschikt om innovatieve ideeën af te stemmen op bijzondere wensen.

Ontdek "Preciosa II", ontworpen door Bernd Brohammer.

Cornelia Thies

is industrieel designer in hart en ziel. Haar maatstaf voor goed design is de klant, diens behoeften, waarden en levensgewoonten bepalen de vorm en functie van haar designoplossingen. In het kader van haar werk als designer bij Keramag, en sinds 2000 in haar eigen designbureau in Keulen, heeft zij talrijke sanitairproducten en badkamerseries ontworpen, evenals innovatieve producten voor huishouden, tuin, voertuigen en nog veel meer. Ieder voor zich een geslaagd voorbeeld van het inlevingsvermogen en de vakkundigheid waarmee Cornelia Thies design voor mensen ontwikkelt.

Ontdek "myDay", ontworpen door Cornelia Thies.

Michael Schmidt

werkt internationaal met succes als productdesigner en is hoofd van de designstudio code2design in Stuttgart. Tot zijn klantenkring behoren gerenommeerde ondernemingen als Audi, BMW, Porsche en Panasonic.

In zijn beleving is design pas succesvol te noemen als het een verhaal vertelt dat mensen inspireert. German Design Awards, red dot awards, if design award, de Design of Europe 2000 en nog vele meer onderscheidingen getuigen van zijn ambitie om producten onderscheidende kwaliteit te verlenen.

Ontdek “Silk”, ontworpen door Michael Schmidt.